Köp en pryl med ett fotografi på

När det gäller det här med att kunna köpa presenter som har så vackra motiv med fotografier på så kan jag egentligen inte säga med ord hur glad jag är över att det finns ett sådant företag som heter Elm’s alltjänst & hantverk. Det är verkligen ett hantverk, det här med fotografi i Köping som de ägnar sig åt och som i slutändan kommer alla kunder till gagn, och jag tror att det är väldigt många egentligen som skulle tycka om att handla presentartiklar med fotografier på. Men det är förstås under förutsättning att ni vet om att det finns just ett sådant företag. Jag är ju en sådan där person som verkligen tycker om att få berätta i bloggen om än det ena och än det andra. Ibland känns det som jag har skrivit om precis allt redan, men då dyker det upp något som jag kommer på att jag aldrig berättat om förut, och jag har aldrig tidigare skrivit om Elm’s alltjänst & hantverk, men nu är det som sagt dags för ett litet inlägg om detta. Det beror på att jag var där igår, för jag skulle köpa en present till en god vän som fyller år. Jag hade med ett eget fotografi på hennes hund, och jag ville ge henne en speciell kaffekopp, snarare mugg, med ett tryckt fotografi av hennes hund på. Man kan när man kommer till Elm’s alltjänst & hantverk antingen ta med ett eget fotografi, eller så väljer man av deras fotografier som de har i arkivet. Om ni i Köping är intresserade av hantverket fotografi, och hur fotografier kan användas som tryck på olika prylar, då kommer ni att gilla Elm’s alltjänst & hantverk. Det perfekta företaget för alla som vill köpa en present antingen till sig själv eller åt någon annan.